Volledig Hitma-assortiment

Debby Kleijn

“Ik ben het aanspreekpunt voor de Belgische markt en zit voornamelijk in de (bio)farmaceutische industrie”

Volg mij ook op:

Studie en loopbaan

Tijdens mijn studie Hoger Laboratorium Onderwijs (HLO) heb ik gekozen voor de specialisatie Medische Microbiologie. Het leven in deze ‘onzichtbare’ wereld fascineerde mij. Na mijn studie heb ik een aantal jaar gewerkt in een diagnostisch microbiologisch laboratorium in het ziekenhuis.

Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar een baan waar microbiologie gecombineerd kon worden met een sociaal aspect. Ik werd relatiebeheerder laboratoria bij de Nederlandse toezichthouder op de tuinbouw. Nadat ik hier een aantal jaar had gewerkt, ben ik bij Hitma UltraPure terecht gekomen. 

(Bio)farmaceutische industrie

Op dit moment werk ik als product specialist in de binnendienst  van Hitma UltraPure. Ik ben het aanspreekpunt voor de Belgische markt en zit voornamelijk in de (bio)farmaceutische industrie. In de binnendienst houd ik mij voornamelijk bezig met het adviseren over onze producten en diensten, het opstellen van offertes en het afronden van verkoopprocessen.

Naast mijn werk

Ik houd ervan om op pad te gaan en dingen te ondernemen. Zo bezoek ik graag een concert of festival. Een andere passie van mij is reizen. Ik geniet van ongerepte natuur en het ontdekken van andere culturen.