Volledig Hitma-assortiment
2016-09-30 15:43:00

Hitma-medewerkers maken radioprogramma

Gemiddelde leestijd 3,5 minuut 30 september 2016

29 september 2016 was een unieke dag in de Hitma-geschiedenis. Op deze herfstachtige donderdagmiddag maakten de Hitma-medewerkers samen met genodigden een echt radioprogramma ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum.

Speciaal voor de radio-uitzending 'Bordes op de borrel' kwam Richard Bordes met een team van New Business Radio naar Hitma. In de hal van ons pand bouwden ze een professionele radiostudio op.

Een radio-uitzending vraagt natuurlijk om een gedegen voorbereiding. Wat is de boodschap die je wilt overbrengen en welke gasten nodig je uit voor een interview? Voor ons was de rode draad de geschiedenis, het heden en de toekomst van Hitma en de wereld van techniek waarin wij werkzaam zijn.

Voordat het programma begon, kregen we uitleg over hoe je een radioprogramma maakt. Wat komt er allemaal bij kijken en hoe werkt de techniek? Wat doet de diskjockey tijdens de uitzending en wat is de rol van de presentator?

Toen exact om 17.00 uur het lampje “On the Air” aan ging. maakten we een uur lang een live radioshow in een gezellige businesssfeer. Naast collega's kwamen er ook gasten aan het woord, waaronder Evelijne Bruning (directeur van The Hunger Project Nederland) en onze oud-directeur de heer Schepers. Om The Hunger Project te laten meedelen in onze feestvreugde ontving Evelijne uit handen van Robert Timmer een cheque. Een bijdrage van Hitma om THP te helpen een eind te maken aan de honger in de wereld.

Direct na de uitzending was het programma direct beschikbaar als podcast. De hele middag is in beeld en geluid vastgelegd. De extra interviews die niet in de live-uitzending zaten, zijn ook te beluisteren via Soundcloud (zie hieronder).

Met elkaar kijken we terug op een unieke, leerzame en vooral feestelijke middag. We danken het team van New Business Radio en alle andere betrokken voor deze speciale start van ons feestweekend.

Nu de uitzending beluisteren? Klik hier.

Bij Hitma geloven wij in meten is weten. Daarom maken wij op onze websites gebruik van cookies. Hiermee zorgen we ervoor dat de website gebruiksvriendelijker wordt. Onze cookies hebben uitsluitend analytische, communicatieve of functionele doeleinden. Door verder te gaan op onze website accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Lees hier meer over wat Hitma vindt van privacy