Volledig Hitma-assortiment
2016-07-05 17:34:00

Hitma schrijft radiogeschiedenis

Gemiddelde leestijd 3,5 minuut Door Astrid van Ballegoy op 5 juli 2016

Onze 90e verjaardag is in aantocht. Het eerste weekend van oktober vieren we ons feestje met collega's en hun partners. Maar we delen onze feestvreugde ook met onze zakelijke relaties. En dat doen we op een speciale manier: Via een radio-uitzending.

Business entertainment
We gaan bij Hitma samen met Richard Bordes live internetradio maken. Richard is de presentator van het radioprogramma ‘Bordes op de Borrel’ bij New Business Radio. Het concept is origineel. Dit informatieve radioprogramma maakt hij namelijk niet in een studio, maar bij bedrijven op locatie. En donderdag 29 september gaat hij ‘on tour’ naar Hitma voor een uitzending boordevol business entertainment vanuit de hal van ons kantoor in Uithoorn.

New Business Radio
We hebben er enorm veel zin in. Hitma-collega’s die samen met Richard live een radioprogramma maken, dat is toch te gek! Natuurlijk nodigen wij ook relaties uit om dit bij te wonen. Tijdens verschillende interviews zullen collega's en gasten hun verhaal vertellen over '90 jaar HITMA', maar ook over de toekomst van ons bedrijf en de technische sectoren in Nederland en België. Welke uitdagingen staan ons, en onze klanten, de komende 10 jaar te wachten in de aanloop naar ons 100-jarig bestaan?

Terugluisteren en bekijken
Nu snap ik best dat niet iedereen onder werktijd in de gelegenheid is via internet een radioprogramma te volgen. Ook daar is aan gedacht. Doordat alles wordt opgenomen en gefilmd, kun je op een tijdstip dat het jou uitkomt alle interviews terugluisteren en bekijken via onze website en YouTube-kanaal.

Totaalconcept
Bordes op de Borrel is een totaalconcept. Niet alleen de radio-uitzending, maar ook de redactie, inhoudsbepaling en de communicatie voor en na de uitzending horen hierbij. Persoonlijk denk ik dat we met deze moderne vorm van radio maken een originele manier hebben gevonden om Hitma, onze activiteiten en onze visie op de toekomst te presenteren. Dit alles in een feestelijke setting. We vieren tenslotte onze 90e verjaardag. Heel bijzonder vind ik dat onze oud-directeur de heer Schepers bij de radioshow aanwezig zal zijn. Ook hij wordt geïnterviewd door Richard. Ik kijk nu al uit naar de mooie Hitma-verhalen die meneer Schepers ons gaat vertellen. 

Bordes op de borrel bij technische bedrijven
Het zou leuk zijn als wij de radiomicrofoon kunnen doorgeven aan een ander technisch bedrijf. Dat Richard Bordes iedere keer op de borrel gaat bij een organisatie uit de industrie of de technische handel. Of dat hij aanschuift tijdens bijeenkomsten van brancheorganisaties zoals Machevo, Het Instrument en de Feda en technische vakbeurzen bezoekt. Zo maken we techniek niet alleen zichtbaar, maar laten we ook van ons horen. Wil jij dat ook? Laat het me weten, dan zorg ik ervoor dat Richard ook een keer met z'n mobiele radiostudio bij jouw bedrijf in de (fabrieks)hal staat.

Astrid van Ballegoy

Leer mij kennen via mijn persoonlijke pagina. Heb je vragen over één van mijn blogs? Stuur mij dan gerust een e-mail!

Vond je dit interessant lees hier dan mijn andere blogartikelen.

Gerelateerde blogs

Bij Hitma geloven wij in meten is weten. Daarom maken wij op onze websites gebruik van cookies. Hiermee zorgen we ervoor dat de website gebruiksvriendelijker wordt. Onze cookies hebben uitsluitend analytische, communicatieve of functionele doeleinden. Door verder te gaan op onze website accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Lees hier meer over wat Hitma vindt van privacy