Volledig Hitma-assortiment
2022-01-07 17:11:00

30 jaar samenwerking tussen Hitma en Kimo

Gemiddelde leestijd 3,5 minuut Door Chris Neyens op 7 januari 2022

‘De tijd gaat snel, gebruik hem wel’. Dit komt als eerste bij me op als ik eraan denk hoe snel de tijd voorbijvliegt. Het is ook van toepassing op onze 30-jarige samenwerking met Kimo-Sauermann. Het 95-jarig jubileumjaar van Hitma is een mooie gelegenheid om stil te staan bij onze veelal langdurige samenwerkingen met leveranciers zoals Kimo.

Lees meer
Chris Neyens
Vond je dit interessant lees hier dan mijn andere blogartikelen.

Bij Hitma geloven wij in meten is weten. Daarom maken wij op onze websites gebruik van cookies. Hiermee zorgen we ervoor dat de website gebruiksvriendelijker wordt. Onze cookies hebben uitsluitend analytische, communicatieve of functionele doeleinden. Door verder te gaan op onze website accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Lees hier meer over wat Hitma vindt van privacy