Volledig Hitma-assortiment
2016-07-19 15:13:00

De meest gemaakte fout bij het selecteren van druksensoren voor ruimte drukverschilbewaking

Gemiddelde leestijd 3,5 minuut Door Frank van kooten op 19 juli 2016

Bij het selecteren van een drukverschilsensor voor ruimte drukbewaking zijn er nogal wat keuzes te maken. Staar u niet blind op de hoogste nauwkeurigheid, dit is namelijk nutteloos als de sensor op de langere termijn niet stabiel blijk te zijn. Hieronder ga ik in op de verschillende meetprincipes en de voor- en nadelen hiervan.

Lees meer
Frank van kooten
Vond je dit interessant lees hier dan mijn andere blogartikelen.

Gerelateerde blogs

Bij Hitma geloven wij in meten is weten. Daarom maken wij op onze websites gebruik van cookies. Hiermee zorgen we ervoor dat de website gebruiksvriendelijker wordt. Onze cookies hebben uitsluitend analytische, communicatieve of functionele doeleinden. Door verder te gaan op onze website accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Lees hier meer over wat Hitma vindt van privacy