Volledig Hitma-assortiment

Pascal Stoetman

"Het gaat om het oplossen van een mogelijk probleem, zelfs voordat de klant weet dat die er is."

Volg mij ook op:

Horecatijger

Op mijn 15de ben ik begonnen bij een restaurant in de afwas en hielp ik af en toe mee in de keuken. Daar leerde ik de horeca kennen: een heerlijke sfeer, prachtige gerechten serveren en gasten gelukkig maken. Na de middelbare school ben ik gestart met de opleiding Horecaondernemer op het ROC ASA in Amersfoort. Daarna ben ik doorgestroomd naar de opleiding Zelfstandig Werkend Kok op het ROC Aventus in Apeldoorn. Jarenlang heb ik bij verschillende restaurants gewerkt die mijn gastronomisch niveau iedere keer weer deed stijgen. 

De techniek ingerold

In 2011/2012 waren er nog veel horecaondernemers die last hadden van de economische crisis die jaren daarvoor plaatsvond. Zo raakte ik door faillissement mijn baan kwijt. Gezien de krappe arbeidsmarkt en de onregelmatige diensten in de horeca, besloot ik het anders aan te pakken. Toen ben ik aan de slag gegaan bij een bedrijf in de aandrijftechniek. Gelijktijdig heb ik de opleiding Commercieel Technicus gevolgd en die na ruim 2 jaar succesvol afgerond. In de 7 jaar die ik daar heb mogen werken heb ik veel geleerd en gezien. Zowel op de binnendienst als bij klanten op locatie. Daar leerde ik vooral dat ik erg enthousiast word van het contact met klanten. Een belangrijke les die ik heb meegekregen is dat meedenken met de klant veel verder gaat dan het product aanbieden waar de klant naar vraagt. Het gaat om het oplossen van een mogelijk probleem, zelfs voordat de klant weet dat die er is.

Aan de slag bij Hitma

Bij mijn vorige werkgevers werd ik dus al enthousiast van het contact met gasten/klanten. Eind 2020, tijdens corona, ben ik dan ook op zoek gegaan naar nieuwe kansen om mezelf daarin nog meer te kunnen uitdagen. Deze afwisseling en uitdaging heb ik gevonden in mijn functie als productspecialist binnendienst bij MW Instruments, inmiddels Hitma B.V. Een functie die ik dagelijks nog met heel veel plezier en enthousiasme vervul.

Vrije tijd

Ik ben (nog steeds) gek op koken en vind het heerlijk om samen met mijn gezin op stap te gaan. Zodra ik tijd over heb zit ik achter mijn drumstel, een passie die ik al bijna net zo lang heb als koken. Daarnaast rijd ik dagelijks op de motor richting werk en maak ik regelmatig een klein 'ommetje' op de terugweg.

Bij Hitma geloven wij in meten is weten. Daarom maken wij op onze websites gebruik van cookies. Hiermee zorgen we ervoor dat de website gebruiksvriendelijker wordt. Onze cookies hebben uitsluitend analytische, communicatieve of functionele doeleinden. Door verder te gaan op onze website accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Lees hier meer over wat Hitma vindt van privacy