Volledig Hitma-assortiment

Iris Oudendijk

“Als marketingteam ondersteunen wij alle Hitma bedrijven op het gebied van websites, content, beurzen, social media, online/offline media en nog veel meer”

Volg mij ook op:

Studie

Toen ik in 2013 afstudeerde aan de opleiding Reclame, Marketing & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam kwam ik via via op de marketingafdeling van Hitma terecht. Voor mijn afstudeeropdracht deed ik onderzoek voor dochterbedrijf MW Instruments. Na de zomer van 2013 kwam ik in dienst om mijn marketingcommunicatieplan voor MW Instruments uit te voeren. En met succes! Toch besloot ik om begin 2015 weer de schoolbanken in te gaan. Via een Premaster heb ik in de zomer van 2016 mijn Master in Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit succesvol afgerond.

Hitma Marketing

Tijdens mijn studie ben ik altijd parttime in dienst gebleven bij Hitma en inmiddels ben ik nu al 3 jaar op de marketingafdeling te vinden samen met mijn collega’s Astrid van Ballegoy, Christa Verkleij en Sven Vlasman. Als marketingteam ondersteunen wij alle Hitma-bedrijven op het gebied van websites, content, beurzen, social media, online/offline media en nog veel meer. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de marketing van dochterbedrijf MW Instruments in Almere.

Leerzaam en gezellig

Eén van de leukste dingen aan mijn werk vind ik het contact met mijn collega’s. Voor veel marketingactiviteiten werken wij samen met onze specialisten. Dit is niet alleen enorm leerzaam, maar ook erg gezellig. Ook de diversiteit in mijn werk spreekt mij aan. Waar grote bedrijven vaak één persoon voor één specifieke marketingactiviteit hebben, doen wij bij Hitma eigenlijk alles. Van beurzen tot fotografie, en van teksten tot online campagnes. En daarvoor werken wij binnen ons marketingteam nauw samen.

Wie heeft u nodig?

Natuurlijk hebben wij binnen ons marketingteam onze eigen specialisaties. Zo bent u voor fotografie, beeldmateriaal en beurzen bij Christa aan het juiste adres. Mijn collega Sven houdt zich voornamelijk bezig met online marketing en automatisering. Voor teksten, advertenties en strategie kunt u Astrid of mij benaderen. Tot slot bent u voor activiteiten rondom MW Instruments bij mij aan het juiste adres.

Lees hieronder mijn blog artikelen

Waar is mijn €300.000?

5 september 2014

Het was een maandagochtend-tweet van mijn collega Astrid van Ballegoy die weer een leuke discussie opleverde op de marketingafdeling van ...
Lees meer