Volledig Hitma-assortiment
2017-07-06 14:37:00

Is uw productieproces van levensmiddelen wel veilig?

Gemiddelde leestijd 3,5 minuut Door Teun Mulder op 6 juli 2017

U kent het wel, u heeft te weinig uren in een dag en dan is het ‘opeens’ etenstijd. U heeft niet altijd zin om uitgebreid te koken, maar gelukkig bestaan er ook kant en klare maaltijden. Misschien staat er nog één in de koelkast? Gemak dient de mens! Maar is het eten na een tijdje nog wel goed? En zo ja, hoe kan dat dan? De houdbaarheid is van vele factoren afhankelijk zoals: kwaliteit van de grondstoffen, verwerkingsmethode, distributie- en opslagcondities, hygiëne, maar ook luchtcondities tijdens het productieproces.

Lees verder

Lees meer
Teun Mulder

Leer mij kennen via mijn persoonlijke pagina. Heb je vragen over één van mijn blogs? Stuur mij dan gerust een e-mail of bel mij op 06 12 22 70 05. Of maak direct een afspraak in mijn agenda. Ik kom graag vrijblijvend langs op locatie of via een online teams sessie. 

Vond je dit interessant lees hier dan mijn andere blogartikelen.

Gerelateerde blogs

Bij Hitma geloven wij in meten is weten. Daarom maken wij op onze websites gebruik van cookies. Hiermee zorgen we ervoor dat de website gebruiksvriendelijker wordt. Onze cookies hebben uitsluitend analytische, communicatieve of functionele doeleinden. Door verder te gaan op onze website accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Lees hier meer over wat Hitma vindt van privacy