Training Pneumatische Procesinstrumentatie

Veel industriële procesinstallaties zijn uitgerust met pneumatische controllers en regelaars. Deze zijn vaak in de jaren '70/'80 geïnstalleerd en nog volop in gebruik. Wij ervaren echter dat kennis over pneumatische procesinstrumentatie verdwijnt. Ook Skilledin (ontwikkelaar vaktechnische trainingen voor de industrie) ziet een toenemende kennisvraag op dit gebied. Vandaar dat we met Skilledin en onze leverancier Invensys Foxboro de training “Pneumatic Process Instrumentation” hebben samengesteld over gebruik en onderhoud van deze instrumentatie.

Theorie en praktijk
Wanneer deze pneumatische instrumenten binnen uw bedrijf nog in gebruik zijn, is deze 2-daagse training (theorie en praktijk in 4 dagdelen) een goede basis voor de juiste bediening en het inregelen.

  • Data: op aanvraag.
  • Locatie: De cursus wordt gegeven op de RDM Campus te Rotterdam, RDM kade 59. (route)
  • Kosten: € 900,- per persoon (2 cursusdagen, 4 dagdelen).
  • Doelgroep: Operationele en onderhoudsmedewerkers in de industrie, proces engineers, meet- en regelspecialisten etc.

Sluit deze training aan bij uw bedrijf? Stuur ons een mail of informeer collega'¬ís voor wie deze cursus van belang kan zijn. Wacht niet te lang. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Een cursus op maat bij u in de organisatie kan ook. Neem hiervoor contact op met Michel Meijers.

Wilt u weten wat anderen van de cursus vonden? Bekijk de interviews met deelnemers training pneumatische procesinstrumentatie.

Aanmelden training

Data
De training wordt gehouden op donderdag 15 en vrijdag 16 mei 2014.
Aantal deelnemers
Waar mogen wij de bevestiging naartoe sturen of mailen?
RSS
Ulftingenwest Harald
Gerard voor The Hunger Project
Wie Doet Wat Bij Hitma? (WOTS 2014)
naar boven
A A Stel uw vraag
Direct contact: 0297 514 614